Xterra

XTERRA is het off-road multisport merk in Europa, met wedstrijden in 16 landen leveren zij  competitiewedstrijden voor professionals en amateurs. Meerdere afstanden voor alle niveaus en evenementen voor het hele gezin inclusief trailruns en wedstrijden voor kinderen.

Alle gouden niveau gekwalificeerde wedstrijden stellen het bedrag van USD $ 15.000 prijzengeld ter beschikking. Zilver-niveau gekwalificeerde wedstrijden stellen minimaal USD $ 7.500 prijzengeld beschikbaar.  Recreanten die meedoen strijden tegen leeftijdscategorie rivalen om een ​​plek in de finale tijdens het XTERRA World Championship dat elk jaar wordt gehouden in Maui, Hawaii.  Er zijn 50 kwalificatie plaatsen toegekend aan elk van de XTERRA goud niveau evenementen. Er zal een maximum van 25 kwalificatie plaatsen beschikbaar zijn op zilver niveau XTERRA evenementen.

Zo is Xterra in al bijna twee decennia samen aan het werken met TEAM TV. Zij lanceerden het XTERRA.TV. Hier is een uitgebreide verzameling van video's, die beschikbaar zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week met een on-demand XTERRA programmering.

Bron: www.xterraeurope.com

24 september   RBR Series Groningen relay
30 september   Posbank Crossduathlon

 

Eredivisie Triathlon Competitie

Vijf wedstrijden, twee NK’s, de snelste atleten van Nederland, topsport op nationaal niveau. De Lotto Eredivisie Triathlon zorgt voor een nieuwe dimensie in de triathlonsport. Individuele strijd en teamprestatie gaan voortaan hand in hand. Prestigieus en spectaculair.

 


foto door Sue Nugent